Gezinsbond houdt eigen Vette Dinsdag

Carnavalsfuif voor kinderen

Moorslede - Op dinsdag 8 maart organiseert de Gezinsbond Moorslede een kinderfuif. De vereniging wil op vette dinsdag de carnavalssfeer bij de jeugd naar boven brengen. Kaarten zijn te verkrijgen bij leden van de bond en bij de verschillende scholen in Moorslede en Slypskapelle.

De Moorsleedse Gezinsbond organiseert niet enkel evenement voor volwassenen. 'Ieder jaar trachten we toch enkele activiteiten enkel voor jongeren te organiseren', vertelt Peter Montmorency van de Gezinsbond. 'Ondertussen organiseren we reeds enkele jaren een kinderfuif tijdens de carnavalsperiode.' Op dinsdag 8 maart opent de Gezinsbond de deuren van GC De Bunder voor een feestelijke middag. Vanaf 15u zorgen de animatoren van ‘Komtuveu’ dat de sfeer er bij de jongeren in zit. 'Met onze kinderfuif willen we kids van 3 tot 12 jaar oud naar de feestzaal lokken. De (groot)ouders, vrienden en sympathisanten zijn natuurlijk ook welkom in de Bunder.'Terwijl de kinderen een feestje vieren kunnen zij genieten van een drankje of een lekkere pannenkoek.

Enkele leden van de Gezinsbond bezochten verkleed de scholen in Slypskapelle en Moorslede. Op het einde van de kinderfuif verkiezen de organisatoren een prins en prinses carnaval. Het evenement van de Gezinsdbond loopt op dinsdag 8 maart van 14.30 tot 17u. Info en kaarten zijn te verkrijgen via Peter Montmorency (0476/458625) of via de Moorsleedse scholen. Een kinderkaart kost 4 euro. Sapje, koekje en pannenkoek inbegrepen.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio