Fietsen Moyaert wint beker Ward Vergote

Moorslede - Afgelopen maandag stond de finale van de Beker Ward Vergote minivoetbal op het programma. Na een ware thriller won Fietsen Moyaert met de schepcorners van MVC 't Hoekske. Kantoor Van Damme won de tweede Moorsleedse beker. De ploeg won de Beker Floralux door in de finale De Witte Zwaan te verslaan met 11-5.

Van toernooileider Nico Deraedt kregen we een verslagje van de grote finale tussen Fietsen Moyaert en MVC 't Hoekske en de ploegfoto's van beide finales.

De finale van de Beker Ward Vergote was een finale om vingers en duimen bij af te likken. Deze wedstrijd had zo wat alles wat je van een finale mag verwachten. 'T Hoekske liep vlot 3-1 en 5-3 uit maar het ervaren Fietsen Moyaert stelde telkens gelijk en kwam zelfs op voorsprong op 2 minuten van het einde. 't Hoekske stelde een minuut later gelijk (8-8) en we konden meteen de verlengingen in. Met nog 24 seconden op de klok scoorde Fietsen Moyaert de 9-8. Finale gespeeld denk je dan maar bij de laatste aanval stelde 'T Hoekske in extremis nog gelijk. Schepcorners moesten de beslissing brengen waarbij Fietsen Moyaert het koelst  bleef en de beker in de wacht sleepte.

Volgende week staat de souper van de Moorsleedse minivoetbalcompetitie op het programma.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio