Foto SK Oostnieuwkerke naar finale eindronde

Staden - SK Oostnieuwkerke wist na de heenmatch nu ook de terugwedstrijd in de halve finales van de einronde in eerste provinciale te winnen. Afgelopen weekend won SKO met 1-3-cijfers op het veld van Gullegem. Gisterenavond won blauw-wit met 2-0. Aanstaande zondag speelt Oostnieuwkerke de finale van eindronde tegen Menen.

Menen verloor gisterenavond de terugwedstrijd tegen Zwevegem met 1-2, maar had zondag met 0-2 gewonnen in Zwevegem. De finale wordt zondag afgetrapt om 15u in Menen.

Onze webcorrespondent was gistren in Passendale voor de wedstrijd tegen Gullegem. Beide ploegen speelde met veel inzet en Gullegem kwam enkele keren gevaarlijk voor het doel van SK Oostnieuwkerke. Echte grote kansen bleven echter uit. Het doelpunt viel echter aan de overzijde. David Debrabander, die ook al in Gullegem twee maal scoorde, scoorde met een prachtig afstandsschot. De tweede helft had nog maar weinig om het lijf en het was de ingevallen Wullaert die op de counter de 2-0 onder de bezoekende goalie schoof. Over en uit en SK Oostnieuwkerke naar de finale!

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio