Druk weekend in Slypskapelle

Moorslede - Komend weekend staan heel wat activiteiten gepland in Slypskapelle. Op zaterdag is er de tiende editie van de recreatieve tijdrit. Op zondag organiseert een werkgroep de jaarlijkse rommelmarkt waarvan de opbrengst naar de plaatselijke harmonie gaat.

Op zaterdag 2 juni organiseert het tijdritcomité de tiende editie van de recreatieve tijdrit. Naast de normale wedstrijd over 18 kilometer zijn er nu ook jeugdwedstrijden. Dit speciaal voor deze verjaardagseditie. Iedere deelnemer ontvangt een prijs. Honderd deelnemers toegelaten. Eerste deelnemer start om 13u30.

Op zondag 3 juni is er de 19de editie van de antiek-curiosa-en rommelmarkt in de Strobomestraat en de Waterstraat te Slypskapelle. Het evenement start om 7u en duurt tot 19u ’s avonds. Naast de rommelmarkt kunnen de kinderen zich laten schminken en geeft het plaatselijke jeugdensemble een aperitiefconcert. ’s Middags is er de mogelijkheid tot het eten van warme beenhesp of kip aan ’t spit. Inschrijven vooraf is verplicht. De opbrengst gaat naar de werking van de plaatselijke harmonie. Meer info is te verkrijgen via het nummer 056/509607.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio