Natourcriterium op dinsdag 24 juli

Roeselare - Op dinsdag 24 juli 2012 wordt het 3e Natourcriterium georganiseerd in Roeselare. Wie wordt de laureaat van de derde editie van deze wielerwedstrij nadat Thor Hushovd in 2010 en Samuel Sanchez in 2011 won?

De organisatie kan nu reeds met trots melden dat heel wat toppers geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan het komende Natourcriterium. Door de nabijheid van de Olympische Spelen en de ruime tijd voor de eigenlijke wegwedstrijd zien vele renners dit als de ideale training.

Het parcours wordt licht gewijzigd ten op zichtte van de vorige edities. 'Dit nieuwe parcours biedt heel wat meer voordelen en kijkgenot voor de toeschouwers. Eén van de voordelen is dat er op verschillende locaties langs het traject LED-schermen worden geplaatst, waardoor de toeschouwers niks van het spektakel hoeven te missen', vertellen de organisatoren van Roeselare Koerst.

De start aan brouwerij Rodenbach en de aankomst in de Bruanestraat blijven behouden. De Onze-Lieve-Vrouwemarkt blijft het centrale punt van het criterium. Vanuit de Spanjestraat rijden de renners nu door tot in de Mandellaan, LA Germain Hoetstraat, RA Koornstraat en LA Bruanestraat richting OLV-markt.

 

Net als in 2011 wordt in afwachting van de vedettenkoers een wielerwedstrijd voor nieuwelingen georganiseerd. Deze wedstrijd start om 14.00 u en wordt betwist over 21 ronden. Geïnteresseerde nieuwelingen kunnen zich inschrijven via inschrijvingen@roeselarekoerst.be

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio