Jaarlijkse rommel- en antiekmarkt op de Vijfwegen

‘Wat je niet meer vindt, kan je hier nog vinden’

Staden - Zondag 29 juli organiseert het Feestcomité De Vijfwegen de jaarlijkse rommel- en antiekmarkt in het gehucht. Het is al de 21e keer dat iedereen er terecht kan om iets op de kop te tikken. ‘Wat je niet meer vindt, kan je op onze markt nog vinden’, zegt voorzitter Erik Breyne.

Iedereen kan gratis deelnemen aan de rommel- en antiekmarkt. Vanaf vier uur ’s morgens mag een verkoper zijn plaatsje uitkiezen en zich installeren. ‘Zes kilometer lang worden er spullen verkocht. Van kaartspelen tot bierglazen, van kasten tot schoppen’, vertelt de voorzitter. De rommelmarkt eindigt ’s avonds om 21u.

De rommel- en antiekmarkt in de Vijfwegen is een van de grootste en meest succesvolle. ‘We starten al vanaf Moederdag om flyers uit te delen. Jaarlijks delen we er zo’n 7000 uit.’

Het Feestcomité organiseert ’s middags ook hun jaarlijkse barbecue. ‘Meestal hebben we een 500 à 600 eters’, zegt Breyne. Kaarten in voorverkoop kosten twaalf euro en aan de deur veertien euro. De kaarten kan je verkrijgen bij elk lid van het comité.
 

(Annelies Foré)

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio