Pralines voor de honden

Staden - Tijdens de kunstige sfeerdagen van Art Studio Brikat van 15 tot en met 23 december zijn er dit jaar niet enkel kunstwerken te zien maar ook heel leuke Art items. Naast al dat moois zal de kerverse Stadense socio culturele vereniging Art-illustria vzw artisanale pralines verkopen voor Donate-a-dog vzw.

Donate-a-dog vzw is een vereniging die hulphonden op maat africht voor mensen met een beperking. Zoiets kost geld, veel geld vandaar dat de Stadense Art-illustria vzw er zijn schouders onderzet en op die manier probeert de mensen te steunen.
Tijdens de kunst sfeerdagen bij Art studio Brikat kan u dus alle info krijgen over de nieuwe vereniging Art-illustria vzw, Donate-a-dog vzw en dus ook de lekkere pralines aankopen.

Daarnaast zijn er toffe cadeaupakketjes van Hoedenhuys Suzanne waarvan een deel afgestaan wordt aan Donate-a-dog, juwelen uit de Sultana collectie, Juwelen met originele glaskralen van Edel-Hands, keramiek, schilderijen en zo veel meer. Alles in kerstsfeer … 

Weekdagen open van 14.00 tot 19.00 uur weekends van 10.30 tot 19.00 dit van 15 tot en met 23 december 2012 bij Art studio Brikat Houthulststraat 132 te Staden www.brikat.be www.illustria.be
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio