TWEEDE EDITIE SUCCESVOLLE MUZIEKMARATHON OP ZONDAG 20 SEPTEMBER

Het Nieuwsblad Lochristi & Jeugdhuis Lodejo presenteren: KIOSK '09

Het Nieuwsblad Lochristi & Jeugdhuis Lodejo presenteren: KIOSK '09

Foto: if

Lochristi - Op 18,19,20 september vindt in onze gemeente het startweekend van Jeugdhuis Lodejo plaats. Na het grote succes van vorig jaar organiseert Het Nieuwsblad Lochristi i.s.m. Lodejo opnieuw een muziekmarathon, KIOSK 09. KIOSK 09 is geen wedstrijd en er valt, behalve eeuwige roem, niets mee te winnen. De bedoeling is en blijft een podium bieden aan jonge muzikale talenten. Naar aanloop van zondag 20 september worden alle deelnemende bands en muzikanten op de website van Het Nieuwsblad/De Gentenaar voorgesteld. Klik op de titel om meer te weten te komen.

De voorwaarden om deel te nemen zijn weinig veranderd t.o.v. vorig jaar. Minstens één muzikant moet tussen de 14 en 25 jaar oud zijn. Vorig jaar moest minstens één bandlid uit Lochristi komen, maar dat is dit jaar niet zo.
Iedereen die rond Lochristi (binnen de ruit Gent, Wachtebeke, Lokeren, Wetteren) woont, kan en mag deelnemen.

Vorig jaar waren het allemaal echte bands die op het podium stonden. Dit jaar zouden we ook graag duo's, trio's... aantrekken. Neem je instrument, oefen met een kameraad enkele keren en je bent meer dan welkom op de kiosk. Zang hoeft helemaal niet. Wie in staat is twintig minuten lang wat te spelen, wat te improviseren kan dat eens doen voor een publiek tijdens KIOSK 09.

Onze slogan is trouwens niet voor niets 'van accordeon tot garagerock'. Alle genres zijn welkom. Klassieke muziek, jazz, hiphop, metal, rock, punk... Hoe diverser het aanbod, hoe beter.

Inschrijven doe je best zo snel mogelijk via de website van Jeugdhuis Lodejo. Wie nog niet zeker is van zijn stuk en graag wat meer inlichtingen wenst, kan ook mailen.

Hieronder enkele foto's van KIOSK 2008.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio