radio 2 ochtendpost live vanuit krantenshop Skoebidoe

Haal nu een levensgrote poster van Evi Van Acker

Lochristi - Evi Van Acker komt maandagavond terug naar haar geboortedorp Zaffelare, en dat zal u geweten hebben. De Kerkstraat is nu al rijkelijk getooid met levensgrote Evi-posters, en, we ontwaarden er zelfs een heuse zeilboot ter ere van onze bronzen medaillewinnares. Maar er is meer: u kan delen in de vreugde door zelf zo'n grote vierkleuren Evi-poster in huis te halen. Vanaf zaterdagmiddag zijn ze beschikbaar in krantenshop Skoebidoe bij Thierry Van Hecke op de hoek van de Kerkstraat. Niet gratis uiteraard, want aan al dat feestgedruis hangt logischerwijs ook een prijskaartje.

De grote poster met een breedglimlachende Evi kan u zich tot 18 uur deze middag aanschaffen, en natuurlijk ook nog op maandag. 'Mensen hadden de versie in kunststof gezien, en er was veel vraag naar. Vandaar dat we ze ook op papier hebben laten drukken', aldus Thierry. Die kreeg overigens de voorbije dagen ook de opnameploeg van 'Woestijnvis' over de vloer, en mag zich maandagochtend tussen 7 uur en 8 uur ook verheugen in het bezoek van 'Ochtendpost' van Radio 2 Oost-Vlaanderen. Wie zijn zegje wil komen doen over Evi Van Acker, is bij deze uitgenodigd.

Een mediabakker hadden we al een tijdje in Lochristi, maar de Olympische Spelen hebben ons ondertussen dus ook een mediakrantenboer opgeleverd. Leuk toeval natuurlijk wanneer je een eigen zaak hebt in de straat van een Olympische medaillewinnares.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio