KBC Verzekeringen schenkt 500 euro aan Ben Bundervoet voor Koester

Deze middag overhandigden medewerkers van de hoofdzetel van KBC Verzekeringen een cheque van 500 euro aan Ben Bundervoet, in het kader van zijn engagement voor Koester, de lokale afdeling van het Kinderkankerfonds van het Gentse UZ. Ben had als Buffalo-indiaan voor het entertainment gezorgd tijdens de jaarlijkse beurs die KBC organiseert voor haar zelfstandige verzekeringsagenten.

'Elk jaar nodigen wij onze zelfstandige verzekeringsagenten in december uit voor een beurs, een combinatie van een informatief en een academisch event, waarbij we de doelstellingen en de acties van KBC Verzekering uiteenzetten', vertelt Stefan Lemmens, hoofd distributie van de verzekeraar. 'Dit jaar vond die plaats in de Ghelamco Arena. Via Joachim Boon hadden we Ben Bundervoet als animator en entertainer kunnen krijgen op die avond. De sympathieke Indiaan had op het eind van de avond gevraagd om eens aan hem te denken naar aanleiding van zijn Marathon des Sables-avontuur dat hij straks voor Koester onderneemt. Daarom hebben we besloten Ben én Koester meteen met 500 euro te ondersteunen.'

Els Van Holsbeeck, hoofd van de hospitality van KBC Verzekeringen mocht woensdagmiddag Ben de cheque na zijn shift in frituur Papas overhandigen, in aanwezigheid van Stefan Lemmens, verzekeringsagent Joachim Boon en schepen van Sociale Zaken en Koester-voorzitter Janine Stadeus. Nadien werd nog wat nagepraat over het grote avontuur dat Ben Bundervoet heel binnenkort te wachten staat in de Zuid-Marokkaanse woestijn. 

Eind maart komt er ook een mosselfestijn in het kader van Bundervoets deelname aan het Marathon Des Sables-avontuur. Maar daarover leest u binnenkort meer op Lochristi Blogt.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio