Opening tentoonstelling op 1 juli

EXPO. Stephan Vanfleteren met 'De Rode Duivels' in C-mine cultuurcentrum

C-mine cultuurcentrum en schepen van cultuur Anniek Nagels (CD&V) openen op woensdag 1 juli om 20 uur de tentoonstelling ‘De Rode Duivels’ van Stephan Vanfleteren. De expo loopt van 28 juni tot en met 30 augustus en is gratis te bezoeken (zie programmabrochure). Foto: Stephan Vanfleteren

Genk - C-mine cultuurcentrum en schepen van cultuur Anniek Nagels (CD&V) openen op woensdag 1 juli om 20 uur de tentoonstelling ‘De Rode Duivels’ van Stephan Vanfleteren. De expo loopt van 28 juni tot en met 30 augustus en is gratis te bezoeken. De topfotograaf maakte in 2013 imposante portretten van het Belgisch nationaal elftal naar aanleiding van het WK in Brazillie in 2014. Hij portretteerde de voetballers met hun afgetrainde lijven, geheelde littekens en gespierde kuiten. C-mine cultuurcentrum haalt nu in primeur de tentoonstelling naar Genk.

Aperitief voor het Europees Kampioenschap 2016 in Frankrijk

C-mine cultuurcentrum: "De reeks grote portretten waren tot nu toe enkel in 2014 te zien in de Brusselse Botanique (video). Nu komen ze naar Genk, als een aperitief voor het Europees Kampioenschap 2016 in Frankrijk. Deze impressionante reeks toont een groep sterke sportmannen gefotografeerd in een speciaal hiervoor gemaakte daglichtstudio", zegt C-mine cultuurcentrum.

Het fotoboek van de Rode Duivels 'MMXIV' wordt tijdens de tentoonstelling te koop aangeboden aan de balie van C-mine.

Praktisch
Wanneer? Zondag 28 juni tot en met zondag 30 augustus van 10 uur tot 17 uur (programmabrochure 2015-2016)
Waar? Tentoonstellingsruimte, C-mine cultuurcentrum, Winterslag, Genk
Prijs? Gratis

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio