Tijdens het eten en voor het eten

Samen tafelen met Roland Lemmens en Suzanne Palmers

Genk - De publicatie van de foto's van het fotoproject "Samen tafelen" (editie 2016), loopt bijna ten einde. Aan het fotoproject namen 39 medioren en senioren deel. Met z'n allen dienden ze 44 foto's in. Binnenkort, na de publicatie van de foto's van Roland Lemmens en Suzanne Palmers, sluiten de laatste twee senioren: Vic Bunkens en Wasil Tokarek, het fotoproject af.

De deelnemende medioren en senioren van het voorbije fotoproject "Samen tafelen" kregen in 2016 de opdracht om (bijvoorbeeld) grootouders en kleinkinderen samen aan tafel te fotograferen, of een gezellige picknick of een barbecue met de ganse familie op foto vast te leggen. En allen slaagden ze met bravoure in hun opdracht.

Senioren Albert Kellens en Alice Foesters beten in 2016 de spits af, senioren Vic Bunkens en Wasil Tokarek sluiten het fotoproject weldra af.

Sinds 2008

De stad Genk en de Genkse seniorenraad startten intussen met het tiende fotoproject: "Dynamisch naar morgen - actief ouder worden". Later meer.

Deze regionale website van de krant Het Nieuwsblad publiceerde de voorbije negen jaren, sinds 2008, alle fotoprojecten van de stad Genk en de seniorenraad.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio