'Die eerste plaats was een logische uitslag'

Piero van Komen Eten: 'Een ervaring rijker'

Piero van Komen Eten: 'Een ervaring rijker'

Piero Caputo (44) blikt tevreden terug op zijn deelname aan het VT4 kookprogramma Komen Eten. Hij eindigde op een gedeelde eerste plaats. Foto: Foto: VT4

Genk - Piero Caputo (44) blikt tevreden terug op zijn deelname aan het VT4 kookprogramma Komen Eten. "Het was echt een aangename week. Ik heb er vrienden aan overgehouden en ik ben een ervaring rijker", zegt Piero. De in Waterschei wonende Genkenaar zag maandag, net als iedereen, voor het eerst de beelden op een groot scherm. "Je mag dan wel aanwezig zijn tijdens de opnames, je weet nooit welke beelden ze uitzenden. Maar ik vind wel dat ik er goed uitkwam", zegt Piero.

Drank en chips

"Mijn collega's (Fashion Point) zorgden maandagavond voor een groot scherm in Le Refuge, een loungebar in Hasselt. Met de hulp van Ruben, de uitbater", zegt Piero. "Le Refuge is een leuke plek waar ik regelmatig over de vloer kom. Op de avond zelf waren een 60-tal collega's, vrienden en familie aanwezig. En Kurt uit Wevelgem kwam net voor de uitzending begon, binnengewandeld. Dat was een fijne verrassing. En neen, ik heb die avond niet gekookt. We hielden het op een drankje en wat chips", lacht Piero. "Het was dan ook een dag in de week."

Logische uitslag

Piero: "Dat we met drie kandidaten (Piero, Kurt en Maryline) op de eerst plaats eindigden was een logische uitslag. Het waren dan ook de drie plaatsen waar we het lekkerst gegeten hebben."  

Piero: "Ik heb niet direkt plannen om opnieuw mee te doen aan een dergelijk programma, maar ik wil wel iedereen aanraden om het zelf eens mee te maken", besluit de Genkenaar.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio