Mooi weer en uitmuntend festivalprogramma

Vrijdag dertigduizend bezoekers op Genk on stage

Vrijdag dertigduizend bezoekers op Genk on stage

Het stadsfestival Genk on stage trok vrijdag, op dag 1, ruim dertigduizend bezoekers. Foto: Kris Van de Sande

Genk - Het stadsfestival Genk on stage trok vrijdag, op dag 1, ruim dertigduizend bezoekers. Het mooie weer zorgde enerzijds voor de massale opkomst, maar ook het uitmuntende festivalprogramma gaf de aanzet voor een geslaagde openingsavond. Milow, verrassingsact, sloot de avond af op het headlinerspodium. Genk on stage (22, 23 en 24 juni) is nog steeds gratis te bezoeken en deze zomer aan haar tiende editie toe.

Genk on stage app

De festivalgangers maken dit jaar voor het eerst kennis met de Genk on stage app, voor iPhone (iPad, iPod) en Android smartphones. Een handigheid om het festivalprogramma te raadplegen of om een fiets, auto of vrienden terug te vinden. Wie niet in het bezit is van een Apple of Android surft voor info naar de mobiele site m.genkonstage.be.   

Genk on stage verwacht zaterdag nog meer volk. Ook de weerberichten voorspellen mooi weer. Kapitein Winokio zet om 14 uur het feestje verder op het headlinerspodium. Later volgen ondermeer Suzanne Vega, Hooverphonic, Tom Dice, School is cool, Kraantje Pappie, en nog vele andere artiesten en acts.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio