Zaterdag 18 augustus en dinsdag 21 augustus in ticketshop

KRC Genk: 'Ticketverkoop dubbelduel FC Luzern van start'

KRC Genk heeft voor de uitwedstrijd tegen FC Luzern (donderdag 23 augustus) nog tweehonderd tickets vrij te verdelen onder de supporters. Foto: Foto: Belgin Özgünes

Genk - De ticketverkoop voor het dubbelduel van KRC Genk, de kwalificatiewedstrijden voor de Europa League, tegen het Zwitserse FC Luzern is van start. KRC Genk heeft voor de uitwedstrijd nog tweehonderd tickets vrij te verdelen onder de supporters. De Limburgers spelen volgende week (donderdag 23 augustus) hun eerste duel in Zwitserland. Een week later, op donderdag 30 augustus, komen de Zwitsers op bezoek.

'Tickets vrij te koop'

"Een groot deel van de beschikbare tickets is reeds verdeeld aan de Overkoepelende Supportersvereniging van KRC Genk (OSV) en de businessklanten van Genk", laat de club weten.

De vrije verkoop van tickets (in de ticketshop van KRC Genk)  voor de uitwedstrijd start vanaf zaterdag 18 augustus van 10 uur tot 12 uur. Ook op dinsdag 21 augustus van 10 uur tot 17 uur is de ticketshop geopend. De prijzen variëren: 35 euro of 57 euro, naargelang de gewenste zitplaats (allemaal zitplaatsen). 

Paspoort of kopie voorleggen

KRC Genk: "Er is geen combivervoer verplicht, de tickets zijn vrij aan te kopen. Maar de supporters dienen wel hun paspoort voor te leggen: per ticket één paspoort of een kopie van hun paspoort", luidt het.

Voor de verkoop van tickets voor de thuiswedstrijd KRC Genk - FC Luzern op donderdag 30 augustus (20 uur) is er uitleg voorzien op de website van KRC Genk.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio