Ook ticketverkoop voor niet-abonnees in ticketshop

KRC Genk verlengt online-ticketverkoop voor bekermatch tegen Anderlecht

KRC Genk verlengt online-ticketverkoop voor bekermatch tegen Anderlecht

De terugwedstrijd van de halve finales van de Cofidis Cup tegen Anderlecht wordt op zaterdag 2 maart om 18 uur in de Cristal Arena (foto) gespeeld. Foto: Foto: Belgin Özgünes

Genk - Voetbalclub KRC Genk verlengt de online-ticketverkoop voor abonnees voor de bekermatch tegen Anderlecht met enkele dagen. "Tot ten minste donderdagnacht. Indien technisch mogelijk, zou de online verkoop zelfs kunnen worden verlengd tot vrijdagnacht", laat de club weten. De terugwedstrijd van de halve finales van de Cofidis Cup wordt op zaterdag 2 maart om 18 uur in de Cristal Arena gespeeld. De heenwedstrijd (30 januari) eindigde op 1-0 in het voordeel van Anderlecht.

Niet-abonnees

Ook niet-abonnees krijgen nog de gelegenheid om een ticket voor de bekerwedstrijd te kopen. KRC Genk: "Ook niet-abonnees zijn uiteraard welkom om KRC Genk naar het Koning Boudewijnstadion te komen supporteren. Er zijn voldoende tickets beschikbaar via verkoop aan onze ticketshop", zegt de club.

Wanneer? Van dinsdag tot en met vrijdag van 10 uur tot 13 uur, en van 14 uur tot 19 uur. Zaterdag tussen 10 uur en 12 uur.
Waar? Ticketshop Cristal Arena. Online-ticketverkoop (voor abonnees): clubcard.krcgenk.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio