'Wandelen en genieten van de zon'

Genkenaar in de kijker: familie Box-Vandevenne

Gekiekt op een zonnige zondagvoormiddag op het speelpleintje op het Evenementenplein: de familie Bart Box (43) en Sigrid Vandevenne (40) en hun vier kinderen Niels (14), Giel (12), Laurien (8) en Tiebe (2,5) uit Genk-centrum. Foto: Foto: Belgin Özgünes

Genk - Gekiekt op een zonnige zondagvoormiddag op het speelpleintje op het Evenementenplein in Genk: de familie Bart Box (43) en Sigrid Vandevenne (40) en hun vier kinderen Niels (14), Giel (12), Laurien (8) en Tiebe (2,5) uit Genk-centrum. Bart Box, geboren en getogen Genkenaar: "Het is mooi weer en we komen gewoon eens wandelen en genieten van de zon. Want in de namiddag studeren de drie oudsten. Zij zitten dan ook volop in de examens", zegt vader Box.

Tortuga Boulevard

Bart Box: "Tiebe, onze jongste, gaat pas in september naar school, want we zitten voor de vakantiemaanden julie en augustus verveeld met opvang", legt hij uit.

"Zelf ben ik sinds een tweetal jaren bassist bij de Genkse rockband Tortuga Boulevard, opgericht in 2012. We hebben toch al verschillende optredens achter de rug. Zo traden we ook op voor het solidariteitscomité na de aankondiging van de sluiting van Ford Genk. Zelf heb ik vroeger ook op Ford gewerkt", vertelt de Genkenaar.     

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio