Wie 'happy ending' vraagt, kan demonstratie thaiboksen krijgen

De nieuwe zaak ligt maar op enkele meters afstand van de gebouwen van het gemeentehuis en de toekomstige bibliotheek. Foto: Joren De Weerdt

Nijlen - Naast het gemeentehuis van Nijlen is een opvallend Thais massagesalon geopend. De aanwezigheid van de zaak heeft de fantasie van sommige Nijlenaars al op hol gebracht.

Op sociale media wordt de opening becommentarieerd. “Voor mij een happy ending”, zegt iemand. “De gemeenteraad zal nu misschien sneller gedaan zijn”, klinkt het elders. De reacties bouwen voort op de vooroordelen die over Thaise massagesalons bestaan. Want in sommige etablissementen komen de klanten in de eerste plaats voor zo’n happy ending, wat staat voor seksuele handelingen na de massage. 

“Dat is hier absoluut niet de bedoeling”, verduidelijkt zaakvoerster Sunanta Sawangsri (39). “Zulke dingen gebeuren wel eens in grootsteden als Antwerpen, maar hier gaat het enkel en alleen om deugddoende massages. We zitten hier trouwens tegenover de kerk, naast het gemeentehuis en vlak bij het politiecommissariaat. Niet echt de plek om zoiets te doen. Het is jammer dat veel mensen Thaise massage met zoiets associëren. Die louche zaken geven ons allemaal een slechte naam”, klinkt het. 

“Of er al klanten zijn gepasseerd met verkeerde verwachtingen? Nee, gelukkig nog niet. Maar als iemand toch een happy ending zou vragen, dan zal ik ze snel duidelijk maken dat ik ze ook een demonstratie thaiboksen kan geven”, knipoogt Sunanta met veel gevoel voor humor. 

Lees het hele verhaal in de donderdagkrant van Gazet van Antwerpen

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio