Reacties op nieuwe stek van Chiro Zonderschot heel positief

Foto: Joren De Weerdt

Heist-op-den-Berg - Op de kijkdag van zondag waren de familieleden en sympathisanten onder de indruk van het nieuwe gebouw voor Chiro Zonderschot. Bloed, zweet en tranen zijn er in gekropen, maar het resultaat is knap.

“Dit is een hele verbetering. De gebouwen zijn ruim en proper, een heel verschil met hoe het vroeger was. Het is nu aan hen om het ook zo te houden”, zegt oud-leidster Sofie Daems. 

“De oude lokalen hadden ook wel hun charme, natuurlijk. In mijn tijd was het hier oud en vuil, maar dat wilde ook zeggen dat het allemaal niet zo nauw kwam en dat je gerust eens een grapje kon uithalen. Ik herinner we dat we iemand zijn schoenen aan het plafond hadden geplakt met tape, terwijl dat op dit nieuwe plafond niet aan te raden is”, lacht ze. 

Samen met haar dochtertje Mona (3) kwam ze een kijkje nemen. “Ik sta nog altijd helemaal achter de werking van de Chiro. Je leert er sociale vaardigheden mee en je leert verantwoordelijkheid nemen. Dus Mona zal hier binnen een paar jaar ook wel lid worden. Het is goed om te weten dat ze dan goed terecht zal komen”, klinkt het. 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio