Katastroof zingt tussen foodtrucks

Katastroof zingt tussen foodtrucks

Foto: Bart Roggeman

Hemiksem - Funk Food Fest, het foodtruckfestival van de Rupelstreek, combineert op 23, 24 en 25 juni voor de derde keer lekker eten uit heel de wereld met muziek van eigen bodem. De optredens zijn volledig gratis.

Zo mag op vrijdag 23 juni Katastroof, die met hun veertigjarig jubileum en een nieuwe cd momenteel volop in de schijnwerpers staan, net als tijdens de eerste editie voor een spetterend feestje zorgen. Ook Halve Neuro, op zondag, staat geprogrammeerd. Daarnaast zorgen enkele lokale coverbands en dj's tijdens de drie dagen voor muziek.

Maar tussen al dat muzikale geweld door ligt het accent tijdens de drie dagen uiteraard ook op de foodtrucks. Evi Heyndrickx en Steve Weemaes, de drijvende krachten achter Heymisse Feest, hebben opnieuw een vijftiental foodtrucks met een uiteenlopend aanbod weten te strikken. "Naast de populaire kippenballetjes van Malle Balle, bagels, gamba's, speciale pizza's en Spaanse tapa's kan u bijvoorbeeld ook proeven van Cubaanse, Mexicaanse en Chileense gerechten", sommen de organisatoren op.

Ook de eetwedstrijd 'zoveel mogelijk curryworsten in een half uur tijd verorberen' wordt dit jaar herhaald. Die vindt plaats op zaterdag om 17.30u.

www.heymissefeest.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio