Lilse sportkampen zijn groot succes

Door het grote succes breiden het gemeentebestuur van Lille en de vzw Sportfocus in 2016 het aantal sportkampen verder uit.

Bart Van den Langenbergh

Het aantal deelnemers op de sportkampen van Lille en Sportfocus blijft elk jaar stijgen. Het aanbod breidt elk jaar uit, zoals dit jaar met het initiatiekamp en het kamp Sportfun New Style.

Tijdens Sportfun New Style konden kinderen zich uitleven met een mix aan avontuurlijke activiteiten zoals waterski, hoogteparcours, golf, zwemmen, bosspel en vlottenbouw.

Tijdens het initiatiekamp maakten de deelnemers elke dag kennis met twee sporten. “We zijn heel trots op dit nieuwe kamp,” vertelt schepen van Sport Kris Breugelmans (CD&V). “Het kamp is een samenwerking met onze eigen Lilse sportclubs. Elke dag komen twee verenigingen langs op het kamp om de kinderen te laten proeven van hun sport. Het is voor de kinderen een ideale manier om de verschillende sporten en onze clubs te leren kennen.” Ook de andere kampen trokken heel veel sportieve kinderen aan. In 2016 wordt het aanbod daarom nog groter.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus