Turnclub ARK Lille sluit topseizoen af

Turnclub ARK Lille sluit topseizoen af

De gymnasten van turnclub ARK Lille sluiten dit weekend een topseizoen met veel medailles af. Foto: RR

Lille - De acrobatische gymnasten van turnclub ARK Lille sluiten dit weekend een topseizoen af met de turnshows We love gymnastics in de sporthal Balsakker.

ARK Lille, gespecialiseerd in acrobatische gymnastiek, heeft nog nooit zo'n topseizoen meegemaakt als het seizoen van 2015-2016. "Met trots mogen we meedelen dat onze gymnasten dit jaar 18 gouden medailles, 9 zilveren medailles en 3 bronzen medailles bij elkaar gehaald hebben", zegt Floore Peeters van ARK Lille.

De club sluit dit weekend het acrogymseizoen af met de turnshows We love gymnastics op zaterdag 7 mei om 17.30u en zondag 8 mei om 14u in de sporthal Balsakker in Lille.

"Zo'n 65 gymnasten gaan op deze show aan de hand van groeps- en individuele oefeningen een ontroerend liefdesverhaal uitbeelden. De verteller van het verhaal en eveneens de presentatrice van deze show is Elena Peeters. Zij is in 2015 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen", legt Floore Peeters uit. De twee shows zijn wel volledig uitverkocht.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio