Genieten van hapjes en drank op zestig meter hoogte

GR-Events pakte op de parking van KFC Lentezon uit met een after workparty op zestig meter hoogte. De waaghalzen genoten daar van hapjes en cava. Foto: RR

Beerse - Tijdens een after workparty door GR Events in Beerse genoten ondernemers en hun medewerkers donderdagavond van hapjes en drankjes op zestig meter hoogte.

Op de parking van KFC Lentezon in Beerse pakte GR-Events donderdagavond uit met de after workparty Eiland zonder zorgen. In en rond een VIP-tent genoten 435 deelnemers van hapjes, drank en muziek. Waaghalzen konden ook plaatsnemen op een platform waarmee ze door een kraan zestig meter de hoogte in werden gehesen. Daar genoten ze volop van tapas en bubbels op grote hoogte. 

"170 mensen durfden mee naar boven tijdens deze hoogste after workparty van Vlaanderen", zegt Gunter Roefs van GR- Events. "Het begin is ook gemaakt om in Beerse een bedrijvennetwerk uit te bouwen. Iedereen was enthousiast en ook heel verrast."

Het feest gaat verder komend weekend. Voetbalclub Lentezon pakt op zaterdag 6 mei voor de tweede keer uit met het Lentefun-festival aan de voetbalterreinen in de Stadionlaan. In de namiddag staan er sport en spel en een reuzebarbecue centraal. Zaterdagavond is er muziek met Band Marginal en deejay Polleke. 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio