Vernieuwing E34 wisselt van kant

Vernieuwing E34 wisselt van kant

De vernieuwing van de E34 tussen Lille en Turnhout gaat op maandag 22 mei de tweede fase in. Het wegdek richting Nederland wordt vanaf dan onder handen genomen. Foto: RR

Lille / Turnhout / Beerse / Vosselaar / Oud-Turnhout - De vernieuwing van de E34 tussen Lille en Turnhout in de richting van Antwerpen is bijna afgerond. De aannemer start op maandag 22 mei aan de kant in de richting van Nederland.

Vanaf maandag 22 mei gaan de werken op de E34 tussen Lille en Turnhout de tweede fase in. Dan wordt het wegdek richting Nederland opgebroken en vervolgens opnieuw aangelegd. Om deze wissel mogelijk te maken moeten dit weekend de doorsteken door de middenberm aangepast worden en moet alle signalisatie verplaatst worden. Vanaf zaterdagochtend 20 mei moet het verkeer daardoor tijdelijk over één rijstrook in beide richtingen rijden. Zaterdag omstreeks 16u is het aanpassen van de signalisatie afgerond en geldt de nieuwe verkeerssituatie van fase 2.

Tijdens fase 2, tot midden juli, rijdt het verkeer in beide richtingen over twee versmalde rijstroken op de kant richting Antwerpen. De op- en afritten van Beerse (22) en Turnhout-West (23) richting Nederland zijn afgesloten. Verkeer dat de snelweg wil oprijden richting Nederland moet gebruik maken van de nabijgelegen complexen Lille (21) en Turnhout-Centrum (24) of de oprit richting Antwerpen nemen en keren op het complex Lille. Verkeer op de E34 richting Nederland dat de snelweg wil verlaten, kan dat enkel via Lille of Turnhout-centrum. De snelwegparking in Gierle (Texaco) is volledig afgesloten richting Nederland.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio