Aldi installeert nieuw distributiecentrum

Op de industriezone Veedijk in Turnhout verrijst momenteel een gloednieuw distributiecentrum van Aldi voor de provincie Antwerpen. Foto: RR

Turnhout / Rijkevorsel - Op de industriezone Veedijk in Turnhout vond maandag de symbolische eerstesteenlegging plaats van het nieuwe distributiecentrum van supermarktketen Aldi.

Aldi is op een terrein van 12 hectare gestart met de bouw van een gloednieuw distributiecentrum van 41.000 vierkante meter voor de provincie Antwerpen. Maandag vond in aanwezigheid van vice-eersteminister Kris Peeters (CD&V), de officiële eerstesteenlegging plaats van het nieuwe gebouw op de Veedijk. 

Het huidige distributiecentrum van Aldi in Rijkevorsel was te klein geworden en uitbreiding was daar niet mogelijk. De nieuwe uitvalsbasis is de helft groter dan het gebouw in Rijkevorsel en gaat gepaard met een investering van 50 miljoen euro. Alle 150 medewerkers verhuizen mee van Rijkevorsel naar Turnhout en er komen nog enkele tientallen jobs bij. Vanaf 2019 worden alle activiteiten en medewerkers van Rijkevorsel naar Turnhout overgebracht.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio