Zwemschool verwelkomt 1.000ste deelnemer

Zwemschool verwelkomt 1.000ste deelnemer

Fabian Willemen uit Wechelderzande is de 1.000ste deelnemer van de zwemschool 't H2O-tje in Beerse voor de lessenreeks van september. Foto: RR

Beerse / Lille - De zwemschool 't H2O-tje in Beerse verwelkomde met Fabian Willemen (5) uit Wechelderzande (Lille) de duizendste deelnemer.

Begin september start Fabian Willemen uit Wechelderzande in het zwembad van Beerse de nieuwe lessenreeks van de zwemschool 't H2O-tje. De jongen meldde zich begin deze week als duizendste deelnemer voor de zwemschool, een heuse mijlpaal voor de sportdienst in Beerse. 

"Elk trimester schrijven kinderen zich in voor de zwemschool. Tot vorig schooljaar waren dat per reeks zo’n 900 kinderen. Voor de lessenreeks van september bereiken we een mijlpaal. Minstens 1.000 kinderen komen dan wekelijks zwemles volgen in het zwembad van Beerse", weet Hans Cornelis (N-VA), schepen van Sport in Beerse. "Beerse is daarmee een van de grootste zwemscholen van Vlaanderen en biedt zwemlessen aan voor jong en oud, op alle niveaus. Sinds januari is dienst sport gestart met een vernieuwd zwemtraject waarin veiligheid en zelfredzaamheid centraal staan. Door werk te maken van een efficiëntere indeling van het uurschema en extra lesgevers in te zetten, werd de capaciteit van zwemlessen nog verhoogd."

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio