Overvaller duwt vrouw tegen de grond

Overvaller duwt vrouw tegen de grond

Eddy Adriaenssen staat aan de achterdeur van zijn woning in de Lepelstraat in Vlimmeren. Daar heeft een man zijn vrouw tegen de grond geduwd. Foto: Bart Van den Langenbergh

Beerse - Een 55-jarige vrouw is dinsdagavond aan haar eigen achterdeur in de Lepelstraat in Vlimmeren (Beerse) overvallen. Een nog onbekende man duwde haar tegen de grond waardoor de vrouw gewond geraakte.

De vrouw van Eddy Adriaenssen, zaakvoerder van Adriaenssen Bestratingswerken in de Lepelstraat in Vlimmeren, merkte dinsdag om 19.40u twee verdachte mannen op in een paadje naast haar huis. 

Toen ze opnieuw naar binnen wilde gaan, werd ze door een van hen overmeesterd aan de achterdeur van haar woning. "De man heeft mijn vrouw langs achter tegen de grond geduwd. Mijn dochter zat in de keuken en zag alles gebeuren. Ze is op de raam beginnen bonken", vertelt Eddy Adriaenssen (56). De twee daders zijn daarna weggevlucht. Het getroffen gezin bracht de politie op de hoogte waarna een grote zoekactie in de omgeving volgde. De daders zijn nog spoorloos.

Het slachtoffer moest worden verzorgd in het ziekenhuis. Ze liep een barst in haar elleboog en wat kneuzingen aan haar lichaam op. 

"Mogelijk heeft mijn vrouw twee mannen betrapt die een overval of diefstal wilde plegen in de nabijgelegen supermarkt Spar, maar dat is allemaal niet zeker", legt Eddy Adriaenssen uit. De politie regio Turnhout is met een onderzoek bezig.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio