Jongeren geven aftrap van feestelijke jeugdweek

Jongeren geven aftrap van feestelijke jeugdweek

Jongeren uit Beerse geven zaterdagnamiddag op het Kerkplein Den Aftrap van een feestelijke jeugdweek naar aanleiding van 40 jaar jeugdweek en 50 jaar jeugdraad. Foto: Bart Van den Langenbergh

Beerse - Jongeren geven vandaag, zaterdag met Den Aftrap op het Kerkplein in Beerse het startschot van de jeugdweek. Het wordt een feestelijke editie van deze jeugdweek.

Het Kerkplein van Beerse wordt zaterdag omgetoverd tot een heus kinder- en jongerenfestijn voor Den Aftrap, het traditionele begin van de jeugdweek. "Dit is een week vol activiteiten georganiseerd door alle jeugdverenigingen van Vlimmeren en Beerse", zegt Leen Renders van de jeugdraad. "Dit jaar steekt deze jeugdweek in een feestjasje met een death-ride, 25 meter lange springkastelen, bubbelvoetbal, schminken en nog veel meer. De jeugdweek bestaat 40 jaar en de jeugdraad maar liefst 50 jaar."

Alle kinderen van Vlimmeren en Beerse mogen vanaf 13u langskomen op het Kerkplein van Beerse. Om 17u vindt een afsluitend optreden plaats. 

"Ook de rest van de week hebben we een druk gevuld feestprogramma. Met het thema The sky is the limit hebben onze verenigingen de handen uit de mouwen gestoken en weer heel wat leuke activiteiten voorbereid", legt Leen Renders uit.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio