Beerse nodigt bedrijven uit op netwerkevent

Beerse nodigt bedrijven uit op netwerkevent

Het eerste netwerkevent voor bedrijven uit Beerse vindt plaats in het nieuwe gebouw van PFL in Beerse. Foto: Bart Van den Langenbergh

Beerse - De gemeente Beerse, VOKA Kempen, Unizo en Ondernemend Vlimmeren organiseren op vrijdag 17 november voor het eerst een netwerkevent voor bedrijven en zelfstandigen van Beerse.

Het eerste netwerkevent van de gemeente Beerse gaat niet toevallig door op de Dag van de Ondernemer. Het gastbedrijf voor dit event is het audiovisueel bedrijf PFL, dat alle bedrijven en zelfstandigen uitnodigt in het nieuwe bedrijfsgebouw aan de Rouwbergskens in Beerse.

"Met dit evenement willen we alle nieuwe bedrijven die zich in Beerse hebben gevestigd een forum bieden om kennis te maken met hun collega-ondernemers uit onze gemeente", zegt Stefan Poortmans (BEERSEplus), schepen van Industrie in Beerse. "Als echte ondernemersgemeente, willen we tevens onze lokale zelfstandigen, winkeliers en vrije beroepen op dit event uitnodigen. We vinden het belangrijk om dit evenement toegankelijk maken voor alle geïnteresseerde ondernemers."

Meer dan 100 ondernemers uit Beerse hebben zich al ingeschreven. Mogelijk ligt dit event aan de wieg van een nieuwe organisatie, Buitengewoon Ondernemend Beerse. 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio