Nieuwe vergadering over doortrekkersterrein aan Gielsbos

Nieuwe vergadering over doortrekkersterrein aan Gielsbos

Achter de carpoolparking van de E34 in Gierle verschijnt een doortrekkersterrein voor woonwagenbewoners. Foto: Bart Van den Langenbergh

Lille / Beerse / Vosselaar - In het Gielsbos in Gierle (Lille) vindt op dinsdag 14 november een nieuwe informatievergadering over het doortrekkersterrein voor woonwagenbewoners aan de carpoolparking van de E34 plaats.

Het provinciebestuur van Antwerpen installeert tegen eind 2019 een doortrekkersterrein voor woonwagenbewoners vlakbij de carpoolparking van de E34 in Gierle, op de grens met Vosselaar en Beerse. 

Families van rondtrekkende woonwagenbewoners kunnen op het terrein voor korte periodes van twee tot drie weken terecht. Door de realisatie van dit terrein met 25 standplaatsen hoeven volgens het provinciebestuur rondtrekkende woonwagengezinnen niet meer te staan op plaatsen die daar niet voor bedoeld zijn. 

De provincie Antwerpen licht op dinsdag 14 november om 19.30u in het ontmoetingscentrum van het Gielsbos op een nieuwe informatievergadering het opzet van het terrein nogmaals toe en geeft een stand van zaken. De terreintoezichter van het Gentse doortrekkersterrein is aanwezig om vanuit zijn praktijkervaring te vertellen. Meer info: doortrekkersterrein@provincieantwerpen.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio