Pennywise is eerste headliner van Sjock

Pennywise is eerste headliner van Sjock

De Amerikaanse punkrockband Pennywise komt begin juli 2018 naar het Sjockfestival in Gierle. Foto: RR

Lille - De organisatoren van het Sjockfestival in Gierle (Lille) lanceren met de Amerikaanse punkrockband Pennywise de eerste grote naam van de 43ste editie van Sjock van 6 juli tot en met 8 juli 2018.

De voorbereidingen van het 43ste Sjockfestival op Poeyelheide in Gierle van begin juli 2018 draaien nu al op volle toeren. 

De organisatoren van jeugdclub 't Hoekske uit Gierle losten de eerste namen van het rock-'n-roll-festijn. Op de affiche prijken de volgende namen: Pennywise (US), Descendents (US), Dwarves (US), Nine Pound Hammer (US), Five Horse Johnson (US), James Intveld (US), Nick Oliveri Band (US), The Wise Guyz (UKR), Shotgun Sawyer (US) en The Hoodoo Tones (F).  

De Amerikaanse punkrockband Pennywise is wellicht de meest ronkende naam uit het lijstje. Pennywise scoorde al met het aanstekelijke Bro Hymn en is ook bekend van het nummer Fuck Authority. 

Op de voorlopige affiche staan met Descendents, Nine Pound Hammer en Dwarves nog enkele Amerikaanse punkrockbands. James Intveld is een Californische rockabilly-artiest, acteur en ook regisseur. De rockabillyband The Wise Guyz komt helemaal uit Oekraïne naar Gierle. Meer info: http://www.sjock.com

 

 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio