Party for Life steunt vzw Feestvarken

Party for Life steunt vzw Feestvarken

De opbrengst van Party for Life is bestemd voor de vzw Feestvarken. Vorig jaar ging het OCMW van Lille ook al in zee met de organisatie die kansarme kinderen cadeautjes bezorgt. Foto: Bart Van den Langenbergh

Lille - In het jeugdhuis Frontaal in Lille vindt op zaterdag 9 december de fuif Party for Life plaats. De opbrengst van het feest in het kader van de Warmste Week van Music for Life is bestemd voor de vzw Feestvarken.

Naar aanleiding van Music for Life gaat het jeugdhuis Frontaal aan de Gierlebaan in Lille op zaterdag 9 december compleet uit de bol tijdens Party for Life. "Twee jaar geleden hebben we een vzw opgericht om terug leven te blazen in het Lilse uitgaansleven. Ondertussen hebben we al enkele geslaagde edities van de fuif Libré gehad", legt mede-organisator Evelien Peeters uit. "Daarnaast organiseerden we vorig jaar ook al een evenement voor Music For Life, wat we met veel plezier dit jaar opnieuw doen. In samenwerking met JOC Frontaal proberen we een mooi bedrag te schenken aan Feestvarken vzw via Music For Life. Feestvarken vzw zorgt ervoor dat kinderen die het financieel moeilijk hebben alsnog een leuke verjaardag kunnen vieren met hun vrienden en familie."

Iedereen die zijn of haar dansbenen wil uitstrekken is zaterdag vanaf 21u welkom om te komen feesten op muziek van DJ Skinnie, DJ Koene with a K, Stinkende Awesome en DJ Klein Bakkerke. 

De toegangsprijs bedraagt 5 euro. 

 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio