Beerse is #sportersbelevenmeer-gemeente

Beerse is #sportersbelevenmeer-gemeente

Schepen van Sport Hans Cornelis (N-VA) nam in Herentals samen met Ronald Van Gils, Stijn De Backker en Ief Van Gompel van de sportdienst in Beerse de waardebonnen in ontvangst. Foto: RR

Beerse - De gemeente Beerse kroonde zich tot #sportersbelevenmeer -gemeente van de provincie Antwerpen. De sportdienst ontving van Sport Vlaanderen twee waardebonnen.

Sport Vlaanderen daagde begin 2017 alle Vlaamse gemeenten en steden uit om deel te nemen aan de campagne #sportersbelevenmeer. 

De steden en gemeenten die vijf vooropgestelde uitdagingen tot een goed einde brachten mochten zich #sportersbelevenmeer-gemeente of stad noemen.

De gemeente Beerse kon 3 awards binnenhalen waaronder de belangrijkste award van de provincie Antwerpen. Zo kreeg Beerse 750 euro voor het verspreiden van #sportersbelevenmeer via de sociale media. Daarbovenop ontving de sportdienst 1.500 euro als waardering voor het optimaal gebruik van sociale media, de sportbeleving en het grote sportactiviteitenaanbod voor de inwoners.

"Vooral de derde award sterkt de dienst sport van de gemeente Beerse, in de verdere kwalitatieve uitbouw van haar activiteitenaanbod om haar inwoners aan te zetten tot gezonde en permanente sportbeoefening", zegt Ronald Van Gils, diensthoofd Sport in Beerse.

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio