Joggers verkennen mooiste plekjes in Mollendorp

Joggers verkennen mooiste plekjes in Mollendorp

Enkele leden van de werkgroep van het parochiecentrum Mollenhof promoten de eerste Mollenjogging in Poederlee op zondag 15 april.

Lille - Het parochiecentrum Mollenhof in Poederlee (Lille) pakt op zondag 15 april uit met de eerste Mollenjoging in het dorp.

Voor de eerste editie van dit loopevent op zondag 15 april stippelden de organisatoren twee unieke omlopen over asfalt- en boswegen uit langs de mooiste plekjes van Poederlee. "Het parcours met een lengte van vijf kilometer is ideaal voor de beginnende loper of ter voorbereiding op de Antwerp 10 Miles, exact één week later", zeggen de leden van de werkgroep Mollenjogging. "Voor de lopers met zin in een langere afstand is er een traject van 10 kilometer langs de Mottenberg, de vistrap en de Heggekapel. Ook de kleinsten kunnen tijdens verschillende kinderreeksen hun looptalenten tonen.”

Start en aankomst vinden plaats in de tuin van het Mollenhof op de Lichtaartsesteenweg in Poederlee. De kinderreeksen starten vanaf 13.30u. De start van de 5 en 10 kilometer vindt plaats om 14.30u. Het inschrijvingsgeld hiervoor is zes euro per persoon. Kinderen betalen 1 euro. Inschrijven kan ter plaatse. Meer info: http://www.pcmollenhof.be/mollenjogging

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio