Kersthappening in 't Schippershof

Kersthappening in 't Schippershof

Foto: Carlo De Winter

Menen - Op 18 en 19 december is er een eerste kersthappening aan 't Schippershof. De parking zal vol staan met gezellige standjes, waar je één en ander kan proeven en kopen van allerlei Meense organisaties. Sijos Menen, Prefaxis Menen, FC United Menen, Ziejollid, Origo, de Wereldwinkel, Scouts Jins, KSA Menen, Boatrun-team, Jeugd Toekomst Menen, miniondernemingen Access & Photopatch en vele andere zullen aanwezig zijn.

De Kerstman en stadsambassadrices openen het gebeuren op vrijdag om 18u00. Dan gaat ook de 2de Kerstsneukelwandeling van start. Een gezellige wandeling doorheen Menen met stops aan 2 van de 3 hoogste torens in Menen: de Molen De Goede Hoop & het Belfort. Hierbij wordt telkens een versnapering aangeboden en wordt de mogelijkheid geboden Menen van op deze plaats te bekijken. Inschrijven op voorhand voor deze wandeling is noodzakelijk, kaarten (5 euro) te verkrijgen in café ’t Schippershof.

Op zaterdag 19 dec is het kerstdorp doorlopend open vanaf 11u. In de namiddag, tussen 15u en 18u komt de Kerstman op bezoek met een geschenkje voor alle kinderen die een tekening meebrengen.

Grensrock verzorgt het muzikale gedeelte met leuke optredens.
Op vrijdagavond om 21u treedt De Nieuwste Ontwikkeling op en op zaterdag om 11u30 swingt Flashback op het podium. En om 20u is er de muzikale afsluiter met een spetterend optreden van O-Plat.

Ook de toeristische dienst en het Stadsmuseum zijn van de partij. Op zaterdag 19 december is het museum gratis toegankelijk en worden er om 15u, 16u en 17u rondleidingen gegeven met als apotheose het bezoek aan de tentoonstelling van de Noorse Marit Brunstad die dan ook hapjes uit haar geboorteland zal aanbieden.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio