Inschrijven voor Buren bij kunstenaars

Inschrijven voor Buren bij kunstenaars

Foto: Carlo De Winter

Menen - Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 oktober vindt het jaarlijkse evenement, georganiseerd door het West-Vlaamse provinciebestuur, opnieuw plaats. Deelname is gratis. Online inschrijven kan tot en met 30 april.

Amateurs of professionelen, vanuit om het even welke discipline (grafiek en tekenkunst, schilderkunst, beeldhouwkunst/installatie, fotografie, video, kunstambachten, mixed media…) kunnen zich inschrijven, online via www.burenbijkunstenaars.be of door het deelnemingsformulier op te sturen naar de dienst cultuur van de Provincie.

Online inschrijven kan tot en met 30 april. Deelnemingsformulieren dienen ten laatste op 27 april teruggestuurd te worden. Het deelnemingsformulier kan worden aangevraagd via het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis via provincie@west-vlaanderen.be of via het gratis telefoonnummer 0800 20 021.

Initiatieven met commerciële doeleinden zijn niet toegelaten. De deelnemende ateliers dienen in West-Vlaanderen gevestigd te zijn. Het project loopt gelijktijdig in de Provincie West-Vlaanderen, het Departement du Nord en het Departement Pas-de-Calais in Noord-Frankrijk.

Meer info: www.burenbijkunstenaars.be.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio