40ste Bloemenmarkt op 12 mei

40ste Bloemenmarkt op 12 mei

Foto: Carlo De Winter

Menen - "Op zaterdag 12 mei heeft van 8u tot 16u op de Grote Markt te Menen de 40ste editie van de Bloemenmarkt plaats. Ook dit jaar kun je weer fantastische prijzen winnen met de wedstrijden die op het programma staan," zegt Rudi Vandamme, schepen van Evenementen.

De Compostmeesters van MIROM en het Koninklijk Werk van de Volkstuin zijn van de partij. Bij de stand van het Koninklijk Werk van de Volkstuin kan je terecht voor inschrijvingen van "Menen Bebloemd", de gratis zomerprijskamp over gans de stad.

De organisatoren houden er ook aan om het familiale en kindvriendelijke karakter van het evenement in de verf te zetten. Er wordt een grootse kleurwedstrijd georganiseerd. Alle kinderen krijgen via de Meense kleuter- en lagere scholen een tekening. Wie de gekleurde prent persoonlijk binnenbrengt op 12 mei tussen 9u en 15u krijgt als prijs een ingangskaart voor het pretpark Aviflora in Ingelmunster.
De absolute uitdaging om je tekening binnen te brengen die dag is: het winnen van de hoofdprijs "Een fiets ter waarde van € 250"

Niet alleen de kinderen krijgen een prijs: een aantal bloemisten geeft lotjes bij je aankoop en zo maak je kans om via een tombola gratis een weekend naar Parijs te winnen.

Als omlijstingsprogramma is er een muzikaal optreden van het Rekkems Dorpsmuziek voorzien.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio