RESTO. Boothuis

Foto: Carlo De Winter

Waregem - De zon komt regelmatig piepen, de terassen worden bevolkt. Dan wordt ook bistro-tearoom Boothuis langs de Schakelstraat opnieuw drukker bevolkt. Boothuis heeft een gezellig terras met uitzicht op de stadionvijvers en dat op wandelafstand van het centrum.

Wouter: "Je kan bij ons terecht voor een gezellig glaasje, huisbereide pannenkoeken, een snelle hap of een uitgebreide tafel. We beschikken over een brede keuze aan zorgvuldig geselecteerde wijnen. En iedere weekdag serveren wij een verzorgde lunch aan 13,50 euro, op donderdag is er telkens steak en op vrijdag serveren we vis."

Ine: "Het Boothuis biedt een perfecte accommodatie om seminaries of vergaderingen te organiseren. Dit van 4 tot 24 personen in onze vergaderzaal dat zich op de bovenverdieping bevindt. Wij werken samen met Ballroom om seminaries & vergaderingen te organiseren voor groepen vanaf 30 personen en meer."

Tijdens de zomermaanden is Boothuis iedere dag open van 11 tot 21 uur, de keuken is doorlopend open. De sluitingsdag is de maandag.

De Bistro-Tearoom is ook aanwezig op het net, waar men ook online kan reserveren.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio