Zomer 13 Menen -1: Theater Tol

Zomer 13 Menen -1: Theater Tol

Foto: Menen

Menen - De slotvoorstelling op het straattheaterfestival Zomer is van de hand van Theater Tol en draagt de titel 'Corazôn di Angeles'. Uitleg en een videofragment kan je hieronder terugvinden.

Lichtheid en vrolijkheid zijn de belangrijkste thema’s in deze spectaculaire luchtvoorstelling, mét vuur en percussie. De voorstelling handelt over een bruiloft waarin de twee geliefden elkaar opvreten, dansen, vliegen en zelfs suikerspinnen eten. Ze zijn verliefd en omringd met goed gezelschap: muzikanten en sprookjesachtige figuren. Het grote cadeau voor het bruidspaar zijn de engelen, de beschermers, de dromers, de wijzen. Tegenwoordig heeft bij ons elke bruid een bruidsboeket. Oorspronkelijk bestond dit boeket enkel uit sterke kruiden. Deze kruiden dienden om de boze geesten uit het huwelijk te verjagen. In Corazôn de Angeles krijgt de bruid geen boeket om de slechte invloeden buiten te houden, maar zij krijgt levende engelen aangeboden om het goede binnen te houden.
Het publiek zal als gast aantreden op de bruiloft. Theater Tol wil het publiek gelukkig maken, ontroeren. Hun een avond geven, die onvergetelijk is. Als je na afloop van de bruiloft naar huis gaat, dat je dan het gevoel hebt dat je leven weer een nieuwe dimensie heeft! De engelen hebben niet alleen het goede gebracht voor het bruidspaar, maar ook alle gasten laten delen in hun energie.

Meer info over de groep is hier vinden.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio