Kotweekend zondag: Liptease & the Backstreet Crackbangers

Kotweekend zondag: Liptease & the Backstreet Crackbangers

Foto: Kotweekend

Menen - Vanavond kan je op kotweekend naast de jongeren waarschijnlijk ook een aantal van hun ouders ontmoeten want de Nederlandse band Liptease & the Backstreet Crackbangers brengt muziek van en in de stijl van Johnny Cash & Elvis Presley.

Het Nederlandse Liptease & the Backstreet Crackbangers grijpt terug naar de wortels van de hedendaagse muziek. Ze brengen de hits van vandaag en gisteren en steken deze in een leren jasje van rock ‘n’ roll, rockabilly en swing. De groep wil niet enkel de muziek van vergeten jaren terugbrengen, maar ook het sfeertje errond. De drie wulpse frontvrouwen en hun muzikanten zorgen voor een sexy, burleske show waardoor het publiek ook zijn ogen de kost kunnen geven.
Met covers van onder andere Nirvana, Chuck Berry, Metallica en Queens of the Stone Age zullen ze iedereen, willens nillens, in vervoering brengen. Er zullen beentjes gezwierd worden en er zullen armpjes in de lucht geworpen worden, tot iedereen nat van het zweet, moe en voldaan, overtuigd is van Liptease & the Backstreet Crackbangers.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio