Laatste tickets voor bus naar Rimpelrock

Laatste tickets voor bus naar Rimpelrock

Foto: Rimpelrock

Menen - De 12de editie van Rimpelrock komt er aan. Op zondag 11 augustus zakken tal van nationale en internationale kleppers af naar de festivalweide in Kiewit. Tot 17 juli kunnen er nog tickets voor bus en weide worden besteld aan het onthaal van het stadhuis.

Naast Frank Galan, Free Souffriau, Café Flamand, The Barry White Experience, Gérard Lenorman en Engelbert Humperdinck staan ook Natalia en Jan Smit op de affiche van Rimpelrock en de lijst is nog niet compleet.....

Natalia, notre grande dame de la Campine, staat dit jaar 10 jaar op de planken. Dit viert ze o.a. met een fantastisch nieuw album Overdrive en een derde doortocht op Rimpelrock.

Jan Smit staat samen met zijn maten van De Romeo’s op het podium. Zij brengen hun grootste hits en de allerbeste meezingers.

De Rimpelrockorganisatie laat weten dat er de komende weken nog enkele surprises in de steigers staan.

Luc Appermont zal voor de derde keer de artiesten voorstellen.

Naar jaarlijkse gewoonte legt het Stadsbestuur Menen in samenwerking met de Ouderenadviesraad (OAR) een autobus in voor diegenen die het festival willen bijwonen. Opstappen kan in Menen, Lauwe en Rekkem. Het vertrek is voorzien om 7 uur ’s morgens in Menen op de Grote Markt, om 7u15 op Rekkem Plaats en om 7u30 op Lauwe Plaats.

Kostprijs toegangsticket (incl. vervoer met bus) bedraagt 45 euro moet bij inschrijving betaald worden.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio