HOTSPOT. Mamakookt, een nieuw kookconcept in de Kammenstraat

Zaakvoerder Beatriz: 'Bij Mamakookt zorgen de gezonde en verse gerechten voor een home-made gevoel.' Foto: Carolijn

Antwerpen - In de Kammenstraat vind je de eerste "good & healthy food" service met een Zuiders tintje: Mamakookt. Bestemd voor iedereen die het verdient om gezond en lekker te eten. In deze foodstore annex uithaalrestaurant treffen we zaakvoerder Beatriz Gonzales Sanchez aan. Zoals de naam al doet vermoeden is ze van Spaanse afkomst, maar woont ze al geruime tijd in hartje Antwerpen. Samen met haar collega's waaronder haar chef-kok uit Venezuela bereiden ze gezond eten én leveren ze ook aan huis. Afhalen van een fijn gerechtje is ook een optie!

Bij Mamakookt zorgen de gezonde en verse gerechten voor een home-made gevoel. “In Europa is het normaal dat beide ouders werken, maar vaak hebben ze geen tijd om ’s avonds nog een uitgebreid achter het fornuis te staan. Je wilt je kinderen gezond eten geven en daarop biedt Mamakookt een antwoord. Het is alsof de mama het zelf zou hebben klaargemaakt, vandaar ook de naam”, vertelt Beatriz. "Ik ben ervan overtuigd dat deze manier van denken zal aanslaan bij de klanten. We zien veel pizza, thai- en fast-food, maar soms hebben we we ook food nodig dat de maag vult en toch goed&gezond is voor de lijn.”

Beatriz: "Van maandag tot en met zaterdag kun je kiezen uit vier gezonde hoofdgerechten met daarbij de keuze uit vis, vlees, vegetarisch of detox. De focus ligt op de meeneemgerechten die je binnenkort ook gemakkelijk kunt bestellen via de website." Beatriz besluit tenslotte. "Wij willen onze klanten iedere dag lekkere, gevarieerde én gezonde maaltijden voorschotelen. Daarnaast kan je bij ons terecht voor een reeks deli-producten uit Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. We verkopen speciale, vaak niche producten die je in de grote supermarkten niet gauw zal vinden. De kwaliteit is top en onze prijzen zijn democratisch.”

Mamakookt
Kammenstraat 79
2000 Antwerpen
+32 (0)3 232 03 10
+32 (0)491 12 99 88
info@mamakookt.be
www.mamakookt.be

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio