IN DE KIJKER. Het Huis Happaert

Het Huis Happaert, gelegen in de Happaertstraat 25 telt verschillende zalen om allerlei workshops en evenementen in te organiseren. © Fotografie Evy Raes Foto: Carolijn

Antwerpen - Het Huis Happaert is een prachtig en cultuur historisch monument gelegen in de hoe kan het ook anders: de Happaertstraat op nummer 25 in hartje Antwerpen. Het grote huis telt verschillende zalen die je kunt huren voor het houden van meetings, evenementen, incentives, in company trainingen en workshops. Maar ook particulieren kunnen in het Huis Happaert terecht om er een feest te organiseren. Het Huis Happaert is een verborgen parel in het hartje van Antwerpen

Het Huis Happaert was gedurende eeuwen het huis van burgemeesters, notabelen en professoren. “Nu kunnen bedrijven het huis huren voor meetings, seminaries, lezingen, presentaties. Maar ook particulieren kunnen er een bescheiden feest geven. We zijn wel enkel open op afspraak”, zegt promotiemanager Ellen Wezenbeek van het Huis Happaert.

“Daarnaast vinden er extra activiteiten plaats, de maandelijkse FLY IN’s of netwerkevents. We nodigen dan een gastspreker uit die zijn hele netwerk mag meebrengen en waarop wij onze klanten uitnodigen. Ook plannen we exposities vanaf september ingevuld met lezingen en concerten."

Ellen vervolgt: "Het huis is groot maar heel huiselijk. Tevens kun je er heerlijk vertoeven in de aanleunende tuin, lunchen aan de keukentafel en napraten aan de openhaard. Het gebouw is voorzien van een ruime hall, een pianozaal, een tuinkamer en salons. Er zijn ook zes slaapkamers waardoor je een activiteit kan combineren met een overnachting."

Praktisch

Het Huis Happaert
Happaertstraat 25
2000 Antwerpen
Tel. +32 (0)3 226 66 35
info@huishappaert.com
www.huishappaert.com

 

 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio