Mode

DOEN. Stocksale in De Showroom

Van donderdag 31 mei tot en met zaterdag 2 juni organiseren de kledingwinkels Garderobe Nationale en De Showroom een stockverkoop in de Museumstraat. © De Showroom Foto: Carolijn

ANTWERPEN - Kledingwinkels Garderobe Nationale en De Showroom organiseren van donderdag 31 mei tot en met zaterdag 2 juni een stockverkoop. Die gaat door op het adres van De Showroom in de Museumstraat. Absoluut de moeite waard om er eens binnen te springen, want je vindt er stuks van de merken Humanoid, Attic & Barn en Rue Blanche, en dat aan een spotprijsje.

De stockverkopen zijn heel populair bij modeliefhebbers, want ze bieden de kans om collectiestukken aan een betaalbare prijs te kopen. Reden te meer om op donderdag 31 mei, vrijdag 1 en zaterdag 2 juni af te zakken naar de Stocksale in de Museumstraat. Voor deze gelegenheid bundelen de twee high-end fashionstores Garderobe Nationale en De Showroom dus samen hun krachten.

De boetiek Garderobe Nationale ligt in de Nationalestraat en brengt een ruim aanbod aan internationale als ook Belgische merken en designers in de rekken. Je vindt hier ondermeer de merken Bruuns Bazaar, O’Belgium, Sportmax en tassen en schoenen van de Belgische ontwerper Nathalie Verlinden.

De Showroom, gelegen in de Museumstraat, zal op deze speciale verkoop mooie collecties aanbieden van de Nederlandse merken Humanoid en Dutchess. Daarnaast kan je ook kledingsstukken van het Italiaanse merk Attic & Barn kopen. Als je tijdens de Stocksale hebt gevonden wat je zocht, kan je zowel cash als met Bancontact betalen.

Praktisch

De Showroom
Museumstraat 31-33
2000 Antwerpen
Tel: +32 (03) 337 04 52
Donderdag 31 mei
Vanaf 14u tot 20u
Vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni
Vanaf 10u tot 18u30
www.deshowroom.be
www.garde-robe-nationale.be

 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees