Mode

GESPOT. De preppy-look van Mike

GESPOT. De preppy-look van Mike

Mike (21): Je zou mijn stijl het best kunnen omschrijven als een mix van kledingstuks uit Londen met Scandinavische invloeden.

ANTWERPEN - De preppy look is een klassieke trend die het hele jaar door populair blijft en altijd vertegenwoordigd wordt door een aantal goedgeklede modieuze mannen én vrouwen. Deze week spotten we verkoper Mike van Roosbroeck (21) in de buurt van de Kammenstraat. Zijn look is vast en zeker 100% preppy-proof.

Polo shirts, a-lijn geplooide rokken, button-down overhemden, parels, strikjes en jachtschoenen zijn de ingrediënten voor de ultieme preppy look voor dit seizoen. Ook in Antwerpen passeren er heel wat 'preppy's' door de straten.

Verkoper Mike van Roosbroeck (21) uit Antwerpen:
'Je zou mijn stijl het best kunnen omschrijven als Londense kledingstukken met Scandinavische invloeden. Vooral knitwear en prints uit Scandinavië inspireren me enorm en draag ik graag. Dit combineer ik dan met de chique en luxe van Londen door bijvoorbeeld brogue schoenen en strikjes te dragen. Brogues zijn klassieke herenschoenen die ook wel gaatjesschoenen worden genoemd.'

'Mode is voor mij erg belangrijk maar ik kleed mezelf automatisch en doe er weinig moeite voor om op zoek te gaan naar de juiste combinaties. Het gebeurt zoals ademen. Het is een heel natuurlijk proces. Ik moet me er vooral goed bij voelen.'
 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees