EVENT. Lunch Beats komt naar het MAS

Op maandag 4 juni komt het Zweedse concept Lunch Beat naar het MAS. Van 12u tot 13u kan je al dansend lunchen. Foto: Carolijn

ANTWERPEN - Op maandag 4 juni komt het succesvolle internationale concept Lunch Beat naar het dak van het MAS. Zou je ook graag je werkdag eens doorbreken en je volledig laten gaan tijdens de middag om daarna je dag vol energie te hervatten? Dan is dit concept zeker iets voor jou. Het idee is dat je jouw middagpauze al dansend doorbrengt terwijl je kan genieten van een gezonde lunch en een lekker drankje.

Lunch Beat is gecreëerd door de Zweedse Molly Ränge. De bedoeling is om tijdens de lunchpauze een uurtje van 12 tot 13u te dansen terwijl je lekker eet en drinkt, maar wel zonder alcohol. Op maandag 4 juni zorgt DJ Vinyard voor de vrolijke beats op het dak van het MAS. Het idee ontstond doordat Molly Ränge in de zomer van 2010 een Lunch Beat organiseerde in een ondergronds garage in Stockholm. Tijdens de eerste editie waren er 14 vrienden, maar het concept is uitgegroeid tot het grootste netwerkgegeven in Zweden. Elke maand wordt er een Lunch Beat georganiseerd en per editie komen er z’n 1500 mensen lunchen.

Lunch Beat heeft al heel wat internationale aandacht gekregen van onder andere Bloomberg, BBC en Oprah. Dat zorgde dat het concept nu al edities heeft in Parijs, Manchester, Porto en San Francisco. Bij ons wordt Lunch Beat georganiseerd door radiopresentator Bart Van de Vel, manager Filip Waegemans en ondernemer Rayes Lemmens. Lunch Beat kost 10 euro en daarvoor krijg je in de plaats ‘groene’ drankjes en hapjes. Op het dak van het MAS is plaats voor 250 mensen en inschrijven kan via de site mas.be.

Praktisch
Lunch Beat in MAS (Museum aan de Stroom)
Hanzestedenplaats 1
2000 Antwerpen
Tel: +32 (0) 3 338 44 00
www.mas.be
www.lunchbeat.org
info@lunchbe.at
www.facebook.com/lunchbeatbelgium

 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio