SHOPPING. Bewust winkelen bij interieurzaak ‘Hadhi’

Bewust winkelen bij interieurzaak 'Hadhi' in de Nationalestraat. Foto: Carolijn Domensino

ANTWERPEN - Ben je op zoek naar mooie en vooral unieke items voor in je keuken of in je woonkamer? Dan zit je goed bij de eerlijke interieurzaak ‘Hadhi’ in de Nationalestraat. Je vindt hier prachtige schalen uit acaciahout, handgemaakte kussens, kleine kleurrijke meubels en zelfs een hele collectie prachtig gerecycleerde handtassen. Er wordt enkel en alleen gewerkt met fairtrade producten.

‘Elk product vertelt een verhaal en is vervaardigd in goede arbeidsomstandigheden en in sociale tewerkstellingsplaatsen’, vertelt winkelverantwoordelijke Slivia Schoorel (24). ‘Wij bij ‘Hadhi’ willen afstappen van het typische aanbod van meubelen en decoratiestukken en daarbij het goede doel ook een handje helpen. We bieden mooi en kwaliteitsvol design, gemaakt door kansarme mensen die via deze weg toch aan arbeid kunnen doen. Als je een product koopt bij ‘Hadhi’, schenk je dus altijd een kans aan iemand die dat nodig heeft. Dat kan een kind zijn dat door jouw aankoop een jaar lang naar school kan gaan, of een oude man die voorzien kan worden van gezondheidszorg.’


Slivia’s favoriete stuk in de winkel is een groen rond bijzettafeltje. ‘Deze tafeltjes werden gemaakt door gehandicapten’, vertelt ze, ‘en ik vind ze prachtig!’ Deze winkel is een must-see voor iedereen die een hart heeft voor interieur en design met karakter.

Hadhi
Nationalestraat 76-78, Antwerpen
Tel.: 0470/ 09 67 20
www.hadhi.be
 

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio