AAN TAFEL. Pizzeria ‘Pazzi per la pizza’ serveert 'pizza al taglio'

AAN TAFEL. Pizzeria ‘Pazzi per la pizza’ serveert 'pizza al taglio'

Eigenaar Sebastian Verbruggen (33) van ‘Pazzi per la pizza’ in de Keizerstraat. Foto: M. Elseviers

ANTWERPEN - Pazzi per la pizza in de Keizerstraat is niet zomaar een pizzeria. De pizzeria wordt uitgebaat door de Vlaming Sebastian Verbruggen (33). Onlangs vierde hij nog het vijfjarig bestaan van de zaak. Een reden te meer om hun klanten in de watten te leggen en om eens een kijkje te nemen.

Sebastian Verbruggen opende vijf jaar geleden zijn eerste pizzeria samen met zijn Italiaanse schoonbroer. Toen deze laatste besloot te stoppen, had Sebastian toch nog de drive gevonden om alleen verder te gaan. En met succes! De zaak vierde onlangs dus nog zijn vijfjarig bestaan en kan op een trouw cliënteel rekenen.

‘We zijn de eerste zaak in Antwerpen geweest die de 'pizza al taglio’ verkochten.’ Aldus Sebastian. ‘Dit is een pizza gemaakt op de plaat’. Een andere specialiteit is de ‘pizza bianca’. Dit zijn pizza’s waar een andere basis voor wordt gebruikt dan tomatensaus. Vaak is het de tomatensaus die overheerst in een pizza, voor de ‘pizza bianca’ gebruiken we weer een andere basis wat voor een heel andere smaak zorgt,” vertelt Sebastian.

Ter ere van hun vijfjarige bestaan kregen de klanten een kleine attentie in de vorm van een een drankje of een dessertje van het huis. Een van deze dessertjes, de ‘torta della nonna’ wordt speciaal gemaakt door de mama van de zaak, tevens de grote hulp van Sebastian.

Pazzi per la pizza
Keizerstraat 2, 2000 Antwerpen
0494/99.34.33
www.pazzipizza.be

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio