EXPO. Kristof Buntinx in Theo-gallery

Foto: Inspiratiebeeld op de uitnodiging voor de Expo Unspoken, waar Kristof Buntinx zijn originele creaties zal tonen.

ANTWERPEN - Mis je wat inspiratie de laatste tijd? Dan moet je deze vrijdag 31 augustus zeker eens langsgaan bij de Theo gallery, waar je een goede dosis creativiteit kunt oppikken op de expo Unspoken van Kristof Buntinx en drie andere kunstenaars.

Voor wie zin heeft in een avond vol inspiratie, creativiteit, kunst en design moet deze vrijdag 31 augustus een kijkje gaan nemen in de Theo gallery op de Sint-Michielskaai 8. Vanaf 19u heet Kristof Buntinx je welkom op de vernissage van de expo Unspoken, waar hij een inspirerende plaats deelt met drie andere kunstenaars.

Leentje Vanharen, fotografe van beroep, legt dromerige ingetogen beelden vast die je doen hunkeren naar sereniteit. Tom Dekyvere, designer bij Studiosinth, waagt zich aan 3D geprinte brillen voor Theo zelf. Vormelijk en futuristisch! Frederic Pieck is gepassioneerd door lichtobjecten en interieurprojecten. Hij produceert alles zelf in zijn eigen atelier en wil zijn creaties graag delen met het publiek. Ten slotte Kristof Buntinx zelf, accessoireontwerper van dienst, die geen woordspeling uit de weg gaat. Op de expo kunnen we met bewondering genieten van zijn juwelen, dassen en 'fou l'arts', steeds met een knipoog uiteraard.

Kristof Buntinx wist eerder al te inspireren met zijn creaties. Zo creëerde hij uiterst originele hoofddeksels, zoals een 'Hoedje van Papier' en vuilnisbakdekselhoed, voor de Royal Ascot Races van dit jaar. Hij ontving ook een mooie subsidie van de Minister van Cultuur van de Waals-Brusselse Federatie voor de ontwikkeling van het juweel 'Vijgenblad' dat als een soort riem gezien kan worden, waarbij de gepaste plaats verhuld wordt. Met het zakje met condoom aan de achterzijde van het juweel, draagt de kunstenaar bovendien bij aan de boodschap van seksuele vrijheid. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld, aarzel dan niet en ga deze vrijdagavond een kijkje nemen op de vernissage!

Vernissage: vrijdag 31 augustus, vanaf 19u
Expo: 1 – 16 september
Enkel op vrijdag, zaterdag en zondag, 14u – 18u

Theo gallery
Sint-Michielskaai 8-9, Antwerpen
Tel: 0032 (0)3 227 05 05
miet@theo.be
www.theo.be

www.kristofbuntinx.com

Meer trends uit Antwerpen? Meer trends uit Antwerpen?

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio