UITTIP. Gezellige picknick in het Albertpark

© Carolijn

© Carolijn

© Carolijn

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Op zaterdag 8 september organiseert Brouwerij De Koninck een gezellige picknick in en het hartje van Antwerpen. Van 11 tot 16 uur kunnen bezoekers hun picknickmandje met een dekentje, verse boterhammen en een selectie kazen van Van Tricht ophalen in de brouwerij. Uiteraard worden er ook perfect getapte Bollekes De Koninck voorzien.

Carolijn

De Picknick vindt plaats in het Albertpark, tegenover de Brouwerij. Alvorens bezoekers de picknickmand ophalen, kunnen ze ook in primeur de zaal van Kaasaffineur Van Tricht ontdekken en de brouwzaal van De Koninck bezoeken. De Koninck is een van de weinig overblijvende actieve brouwerijen in de stad.Als leuk extraatje is er een optreden in de caravan van De Koninck die staat opgesteld in het Albertpark. In en rond een unieke De Koninck Caravan wordt iedereen getrakteerd op een originele beleving en sfeervolle muziek. Muzikanten met hun imposante muziekinstrumenten staan opgesteld in de caravan en brengen jazz, blues, country, gospel, rock’n roll voor iedereen die het wil horen.Praktische info:

Reserveren voor de picknickmand moet via de website: http://www.dekoninck.be/bollekespicknick en de prijs bedraagt 10 euro per persoon.

Brouwerij De Koninck, Mechelsesteenweg 291 2018 Antwerpen, 03 218 40 48

Meer trends uit Antwerpen?

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio